NAZISMUL GERMAN REINVENTAT IN OLANDA

17321546_1418746231497701_92458261_n

Toata lumea stie ca Olanda ne-a considerat, dintotdeauna, o tara de mina a treia si ne-a batjocoit cum i-a venit mai bine. Intii, prin refuzul permanent ca Romania sa intre in Uniunea Europeana, prin gazduirea de situri xenofobe la adresa cetatenilor romani aflati pe teritoriul olandez, iar mai apoi au cumparat la preturi de nimic diverse companii romanesti, ba chiar Portul Constanta, considerat unul din cele mai mari din Europa si o bresa importanta de legatura intre Europa, Asia si Orientul Mijlociu. Evident ca toate acestea au fost posibile datorita celor care ne conduc de 30 de ani incoace si pentru care pozitia in genunchi fata de oligarhii Europei a devenit o virtute. Dar ce te faci tu, Olanda, cind incerci sa ingenunchezi prin atitudine o tara extrem de puternica economic si nu numai, cum este Turcia? Iti sapi propria groapa, dar implicit si a altor state vest europene. Ce s-a intimplat, de fapt? Avionul in care se afla Ministrul de Externe al Turciei, Mevlut Cavusoglu, care urma sa aiba o intrevedere cu cetatenii turci stabiliti in Olanda nu a fost lasat sa aterizeze la Rotterdam.
In urma acestei decizii pripite din partea olandezilor, turcii au organizat un protest pasnic ( important de mentionat este faptul ca acest miting a fost autorizat), insa repercusiunile nu au intirziat sa apara. Sute de politisti au lovit cu bite atit femei, cit si barbati si au asmutit ciinii asupra acestora, provocindu-le rani grave. De asemenea, Ministrul turc al Familiei, Betul Sayan Kaya a fost impiedicata sa intre in Consulatul Turciei din Rotterdam.
Este mai mult decit evident ca democratia si diplomatia in Uniunea Europeana isi au propriile reguli, stiute doar de ei.
Cum era de asteptat, reactia de la Ankara a presedintelui Recep Tayip Erdogan nu a intirziat sa apara: ,,Puteti sa ii interziceti ministrului nostru de externe sa zboare, dar incepind de acum, cum vor ateriza zborurile voastre in Turcia,,. Asta in timp ce premierul olandez, Mark Rutte, afisind un comportament nazist, excluse posibilitatea de a prezenta scuze Turciei.
Sa aplici un astfel de tratament unor cetateni straini care nu au gresit cu nimic pe teritoriul tarii tale si implicit sa jignesti un popor, cum este cel turc, recunoscut printr-un nationalism si o unitate cum rar mi-a fost dat sa vad, este o greseala flagranta.Ceea ce nu intelege Olanda este ca Turcia este condusa de o mina de fier care nu va pune niciodata in pericol integritatea si unitatea tarii sale, ca nu accepta niciodata ca cetatenii tarii sale sa fie batjocoriti si umiliti fara sa aiba vreo vina, si nu va pregeta sa ia masuri fara precedent.
Care sa fi fost cauza care a dus la aceste ostilitati din partea Olandei? Este stiut ca presedintia Uniunii Europene o detine Olanda, iar pozitia Turciei, intotdeauna transanta si ferma, la adresa UE, si nu umila cum au fost obisnuiti de alte tari, le-a creat batai serioase de cap. Turcia nu are nevoie din nici un punct de vedere de Europa, nu depinde si nu va depinde de Europa, iar cu Rusia si alte state alaturi este imposibil de manipulat. Asta deranjeaza enorm papusile controlate si finantate de Soros.
I-as intreba pe olandezi ce ar face miine daca, regimul de la Ankara ar deschide granitele, iar cele 6 milioane de imigranti sirieni, aflati acum in Turcia, ar pleca spre Vestul Europei? Raspunsul il stim cu totii. Diana Mihaela Dumitrele sursa:www.zonainterzisa.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply