A MAI TRECUT UN AN….

bani-euro

A mai trecut un an și marea majoritate a celor ce trăiesc în jurul nostru se zbat în MINCIUNĂ și SCLAVIE!
Pe planeta TERRA, există două grupuri de persoane!
Unul imens, ce ne include pe fiecare dintre cei care citim acest articol și care numără peste 99% din populația TERREI.
Al doilea grup, foarte mic în comparație cu primul, cuprinde maximum 1% din populația planetei (1% din 7.3 miliarde egal cu 73 de milioane distribuiți în cele 196 de state-colonii). Acest grup a reușit în ultimii 5000 de ani (mai pregnanant începând cu anul 1600 d.Ch.) performanța să prindă în captivitate primul grup.
Vom numi acest al doilea grup “privilegiat” drept PUTEREA CONCEPTUALĂ și transpus într-o definiție înseamnă NIVELUL IERARHIC SUPERIOR ORICĂREI FORME DE GUVERNARE STATALĂ din orice țară.
PUTEREA CONCEPTUALĂ și-a construit niște mecanisme de CONTROL și OPRESIUNE extrem de puternice și eficiente.
Primul mecanism este MONOPOLUL EMITERII DE BANI și al DISTRIBUȚIEI ACESTORA SUB FORMĂ DE CREDIT CU CAMĂTĂ (Dobândă).
În toate cele 196 de țări-colonii NU EXISTĂ SUVERANITATEA EMITERII DE BANI.
Astfel guvernele locale sunt obligate să se împrumute pentru a putea asigura serviciile publice.
Guvernele se împrumută în numele popoarelor fără a cere acordul acestora explicit și mai apoi plătește ratele la creditele accesate imoral și ilegal prin executarea silită (adică PRIN FORȚĂ).
Camăta (Dobânda) este o înșelătorie menită să transforme pe cel care se împrumută în victimă sigură.
Niciodată fizic, în circulație, nu există suficienți bani tipăriți pentru a se acoperi volumul de credite existente.
Așadar acest mecanism este PILONUL PRINCIPAL pe care se sprijină PUTEREA CONCEPTUALĂ!
SOCIALISMUL curat, nesabotat și neviciat, bazat pe credința liberă în CREATOR și pe LIBERTATEA INDIVIDUALĂ rezolvă imediat lipsa de control a poporului în fața guvernelor tiranice prin NAȚIONALIZAREA EMITERII DE BANI și a DISTRIBUȚIEI LOR!
Al doilea mecanism al PUTERII CONCEPTUALE este CONTROLUL INFORMAȚIEI și al EDUCAȚIEI (furnizarea informației către mase)!
Toate canalele de TV și absolut toate siteurile sunt sub controlul PUTERII CONCEPTUALE. Acele site-uri care nu sunt DEZIRABILE și care nu convin GUVERNELOR COLONIALE pot fi imediat suprimate sau confiscate.
De aceea tot ceea ce vedeți și auziți, tot ceea ce credeți că știți și tot ceea ce credeți că ați învățat sau dedus, a fost atent selectat de minți malefice pentru ca nu cumva să AFLAȚI SAU SĂ DEDUCEȚI ADEVĂRUL!
Norocul nostru este că CINEVA de SUS ne vrea liberi și suverani și a trimis către noi INFORMAȚIA legată de TOTALITARISMUL GLOBAL.
Al treilea mecanism de CONTROL ȘI OPRESIUNE îl reprezintă GUVERNĂRILE STATALE cu pârghiile de forță: ARMATA, POLIȚIA, SERVICIILE, JUSTIȚIA și COLECTAREA TAXELOR.
Niciodată PUTEREA CONCEPTUALĂ nu se va putea DEMOLA atât timp cât populația TERREI acceptă ca standardul de viață și drepturile sale să fie stabilite de persoane obediente STĂPÎNILOR planetei!
Niciodată în actualul cadru așa-zis legal nu se va putea schimba ceva!
Prin intermediul acestor piloni, PUTEREA CONCEPTUALĂ poate distruge orice popor (deja indivizii sunt nimic pentru acest grup ocult de crimă organizată după cum am putut vedea în istoria recentă) sau dimpotrivă îi poate ridica standardul de viață la cele mai înalte culmi.
Controlând banii și creditul este simplu de controlat atât sistemul PUBLIC cât și cel PRIVAT.
În fapt, toată munca mondială, este controlată și comisionată de acest GRUP INFRACȚIONAL TRANSFRONTALIER.
În cele 5 milenii, de când acest GRUP TRANSFRONTALIER există, mare parte din CUNOAȘTERE a fost pusă în slujba RĂULUI.
Mecanismele cele mai profunde despre cum gândesc și simt oamenii, atât ca indivizi cât și ca mase, sunt folosite îMPOTRIVA oamenilor înșiși.
Pentru că LIBERTATEA este valoarea supremă pe TERRA și în UNIVERS (este mai importantă decât VIAȚA) s-a construit prin decepție și devierea atenției o FALSĂ LIBERTATE!
Libertatea predicată la TV nu are legătură cu LIBERTATEA DĂRUITĂ DE CREATOR!
Libertatea de la TV oferă doar dreptul de a fi exploatat la sânge și iluzia libertății prin cumpărături și distracții ieftine!
De aceea primul pas în înțelegerea conceptului de LIBERTATE este renunțarea la TV!
Atât timp cât majoritatea oamenilor simt cumva că la TV se deșartă gunoi și minciuni în creierele noastre în fiecare zi, este irațional că aceiași oameni se mai uită la TV.
Atât timp cât VOTUL nu aduce SCHIMBARE este irațional ca oamenii să mai meargă la VOT!
Planeta TERRA poate hrăni și adăposti o populație de 100 de ori mai mare! Dacă strângem toți oamenii de pe TERRA, suprafața acoperită de cei 7.3 miliarde de pământeni nu depășește o țară de mărimea NOII ZEELANDE! Oricine se uită pe un glob va vedea ce mică e NOUA ZEELANDĂ spre deosebire restul uscatului.
TERRA poate oferi hrană, adăpost pentru 500-700 de miliarde de pământeni!
ȘI atunci cum de trei sferturi din populația TERREI suferă de foame sau sete?
Fiindcă Grupul CRIMINAL OCULT denumit PUTEREA CONCEPTUALĂ a confiscat resursele întregii planete iar modul criminal în care oferă acces populațiilor la aceste resurse conduce la genocid și crimă.
ELIBERAREA NAȚIONALĂ și mai APOI GLOBALĂ din acest jug totalitar este obligatorie și inevitabilă.
Vestea bună este că procesul de ELIBERARE a început și este IREVERSIBIL!
Vestea proastă este că va dura mult până ce 10% din populațiile fiecărui stat-colonie va asimila informația prezentată și va putea să lupte pentru LIBERTATE!
Atât timp cât 99% nu înțeleg halul de sclavie în care se zbat, cei 1% triumfă zi de zi!
10% vor putea trezi pe cei 89% care dorm!
Felicitări! Dacă ai citit acest articol ești parte din cei 10% care vor trezi UMANITATEA!
LUCI LUCESCU

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply