PROMOVAREA ROMANIEI SE POATE FACE PRIN VIZITATORII ROMANI LA BRUXELLES

11717477_1030862610265326_8269853275889252955_o

MARIA GRAPINI continuă să îmbine munca de europarlamentar din cadrul comisiilor cu activitatea de promovare a României. După expozițiile de pictură, conferințele culturale cu artiști români, doamna Europarlamentar promovează costumul popular românesc prin organizarea de vizite ale românilor care vin îmbrăcați în costume populare din diferite zone.

La vizita din 15 iulie, Europarlamentarul român a avut invitați elevi și profesori din comuna Sieuți, Bistrița, care au purtat cu mândrie costumele populare specifice zonei din care provin. Costumele au fost remarcate atât la vizita din cadrul Parlamentului European cât și pe străzile din Bruxelles.

”Cred că prezentând portul popular în vizitele pe care un europarlamentar le poate organiza pentru români, se pot promova tradițiile noastre, autenticitatea costumelor populare și acest lucru duce la cunoașterea României cu frumusețile ei. Am fost mândră când am văzut cum cetățeni din diferite țări doresc să se pozeze cu românii noștri!”, a declarat Maria Grapini. Catalina Craciunescu

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply